stamparija-nikitovic-logo
— worked together in January 2020

Štamparija Nikitović

stamparijanikitovic.com

Vrsta posla

Brif klijenta

Štamparija Nikitović je štamparija sa dugogodišnjim iskustvom i širokim asortimanom prizvoda. Tokom svog rada ostvarili su saradnju sa velikim brojem klijenata. Poželeli su da, prateći savremene trendove u štamparstvu i grafičarstvu, i zahteve klijenata, izrade web sajt, jednostvanog dizajna, čiji će sadržaj biti obogaćen uvek ažuriranim pdf katalozima usluga i aktuelnim cenovnicima, kao i video prezentacijama samog procesa proizvodnje. Na taj način, potencijalni klijenti će uvek moći da saznaju kakva je trenutna ponuda, koje su trenutne akcije, koji su novi proizvodi u asortimanu štamparije.

Naš tim je napravio novi sajt za štampariju Nikitović i na taj način usluge štamparije su postale bliže klijentima. Web sajt smo povezali sa društvenim mrežama štamparije i time povećali broj poseta preusmerenih sa društvenih mreža. Time što smo ubacili kontakt formu na sajt, omogućili smo da sajt postane glavni medijum za komunikacju sa potencijalnim klijentima, a time smo povećali i broj upita i poziva.

Naša metodologija

Imajući u vidu potrebe klijenta, sam koncept izrade web sajta podelili smo u sledeće korake:

Pisanje kontenta:

Prikupljanje svih potrebnih informacija i sadržaja neophodnog za izradu web sajta. Klijent je zahtevao da se sav potreban info i fotografije preuzimaju sa društvene mreže Facebook, a sav pisani sadržaj da uradi contet writer.

Dizajn i razvoj:

S obzirom da klijent poseduje logo, sve boje koje se u njemu pojavljuju su dalje korišćene na sajtu: u headeru, glavnom meniju, mini elementima u tekstovima. Takođe, klijent je zahtevao da veliki udeo na stranicama čine fotografije njegovih dosadašnjih projekata, tako da je i tome posvećena pažnja prilikom dizajniranja web sajta. Samom sadržaju sajta dodat je video zapis jednog od procesa proizvodnje.

Optimizacija sajta:

Podešavanje SEO optimizacije kako bi sajt bio uspešno pozicioniran.

Puštanje live verzije i finalni komentari:

Nakon puštanja finalne verzije, prikupili smo dodatne komentare od klijenta.

 

 

Rezultati

Uspešno kreiranje sadržaja:

Sadržaj na sajtu kreiran je vrlo jasno i sažeto, pa je sam proces pronalaženja određenog proizvoda, od strane potencijalnih klijenata štamparije, izuzetno lak i jednostavan. Fotografije koje zauzimaju veliki deo web sajta, omogućavaju potencijalnom klijentu da doživi vizuelizaciju svojih potreba.

Jednostavan i efektan dizajn:

Web sajt je dizajniran tako da nudi informacije o kompletnoj ponudi usluga. Navigacija je jednostavna, a prikaz slika iz galerije je jasan. Grafika je kopmatibilna sa logom klijenta, što doprinosi boljem izgledu i funkionalnosti sajta.

Responsivan sajt:

Sajt je zamišljen kao responsive, tako da se prilagođava rezoluciji uređaja sa koga se čita.

Uspešno realizovana optimizacija:

Naš tim je pažljivo pristupio SEO-u, definisanjem važnih ključnih reči, tako da se web sajt našeg klijenta visoko pozicionira u pretraživaču.

Uz dobru marketing promociju i kvalitetno predstavljanje na društvenim mrežama, ovaj sajt ima potencijal da zaživi u punom kapacitetu, i dođe do svoje ciljne grupe korisnika i ponuđača.

 

Radite sa nama

Zakažite sastanak ili konferencijski poziv
Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.
Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.