— worked together during 2020

Ristorante & Pizzeria Party

picerijapartyuzice.com

Vrsta posla

Brif klijenta

Picerija Party je relativno mlada picerija, koja se i pored toga uspešno pozicionirala na tržištu ugostitelja. U restoranu se služe jela domaće i internacionalne kuhinje, jela koja bude sva čula. Ristorante & Pizzeria Party, je postavila visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluga, prateći najsavremenije trendove u ugostisteljstvu. Upravo zbog tih trendova, izrazili su želju da im se izradi kvalitetan web sajt, koji će njihovu široku ponudu usluga približiti potencijalnim klijentima. Takođe, žele i da imaju uvek transparentan aktuelni cenovnik, sa naglaskom na mogućnost dostave hrane.

Naš tim je napravio jedan sjajan sajt za piceriju Party, sa jedinstvenim dizajnom, koristeći fotografije samog objekta, kao osnovu za dizajn sajta. Sajt je osmišljen sa stranicom Rezervacije, čime se interakcija sa klijentima podiže na viši nivo. Web sajt smo povezali sa društvenim mrežama picerije i time povećali broj poseta preusmerenih sa društvenih mreža. Urađena je i mobile response verzija sajta sa velikim brojem fotografija stvarnih jela i animacija.

Naša metodologija

Imajući u vidu potrebe klijenta, sam koncept izrade web sajta podelili smo u sledeće korake:

Pisanje kontenta:

Prikuplanje svih potrebnih informacija i sadržaja neophodnog za izradu web sajta. Klijent je zahtevao da se sav potreban info i fotografije preuzimaju sa društvene mreže Facebook, a sav pisani sadržaj da uradi contet writer.

Dizajn i razvoj:

Klijent nije imao posebnih zahteva za izradu samog dizajna, osim da u njemu preovladavaju fotografije samog objekta i gotovih jela.

Optimizacija sajta:

Izvršiti kvalitetnu SEO optimizaciju sajta, kako bi se isti , što je moguće bolje, pozicionirao u pretraživaču.

Puštanje live verzije i finalni komentari:

Nakon što je web sajt završen i pušten u live, nastavili smo komunikaciju sa klijentom, kako bismo eventualno, izvršili određene promene, unapredili određene performanse i prikupili dodatne komentare.

Rezultati

Uspešno kreiranje sadržaja:

Content writer je kreirao sadržaj na osnovu detaljne analize tržišta i konkurencije, ali i na osnovu informacija koje je dobio od samog vlasnika. Dobili smo sadržaj koji je veoma jednostavan, opet dovoljno efektan i koji kroz svaku sekciju poziva posetioca sajta na akciju.

Jednostavan i efektivan dizajn:

Dizajn sajta za piceriju je svakako jedinstven, s obzirom da su fotografije samog objekta, poslužile kao inspiracija za dizajn. U dizajnu web sajta preovladava boja koja je glavna i u enterijeru picerije. Veliki broj animacija, tabulator u kojem je rađen jelovnik, svakako doprinose kvalitetu sajta u pogledu same grafike.

Responsivan sajt:

Web sajt picerije ima i svoju responsive verziju, tako da se sajtu picerije može pristupiti sa svih uređaja.

Uspešno realizovana optimizacija:

Ubacivanjem glavnih, ključnih reči, naš tim je izvršio dobru optimizaciju sajta i time ga dobro pozicionirao u pretraživaču.

Klijent je dobio web sajt, nakon detaljog istraživanja tržišta i konkurencije, tako da sada može da parira vodećim konkurentima iz njegovog sektora. Dakle, sada su sve usluge i cene picerije Party, vidljive potencijalnim klijentima, što svakako skraćuje vreme potrebno da do prodaje dođe, povećava interakciju sa potencijalnim kupcima, a dovodi i do povećaja profita. Daljim marketinškim strategijama, web sajt picerije ima veliku šansu da postane omiljeni u branši u kojoj se nalazi.

 

Radite sa nama

Zakažite sastanak ili konferencijski poziv
Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.
Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.