dr-sladjana
— radili zajedno tokom 2021

Dr. Slađana Petrović

www.drsladjanapetrovic.com

Vrsta posla

Brif klijenta

Ordinacija opšte stomatologije Dr Slađana Petrović se nalazi na Dorćolu, savremeno je opremljena i primenjuje moderne tehnologije u radu. Zahvaljujući stručnom kadru ordinacije, omogućena je kompletna dijagnostika i primena odgovarajuće terapije na jednom mestu. Imajući u vidu koliko je za savremeno poslovanje važno kvalitetno prezentovanje na digitalnoj platformi, klijent se našoj agenciji obratio za pomoć.

Klijent je već posedovao veb-sajt i Mdeus je dobio zadatak da, koristeći postojeći kontent, izradi potpuno novu prezentaciju za klijenta. Klijent je već posedovao logo, tako da su naši dizajneri koristili već odabrane boje kao osnovu za ceo dizajn. Veliki broj animacija, fotografije koje se prilagođavaju tekstu, ciljano dizajnirane ikonice, kvalitetna grafika, samo su neke od stvari koje smo za klijenta uradili. Cilj je da se dobije jedan funkcionalan, vizuelno dominantan, medicinski veb-sajt, koji će klijentu olakšati interakciju sa pacijentima i koji će ga izdvojiti od mnogih drugih, koji promovišu medicinske usluge.

Naša metodologija

Mdeus je započeo saradnju sa klijentom, prateći sledeće faze u razvoju projekta:

Prikupljanje sadržaja:
Klijent je već imao napisan sav medicinski sadržaj i fotografije , koje je želeo da se nađu na veb-sajtu. Nakon što smo sav sadržaj prikupili, neophodno je bilo implementirati ga smisleno, kako bi svaka usluga koju klijent pruža, bila ispraćena odgovarajućom fotografijom ili animacijom.

Izrada dizajna:
Tokom izrade dizajna, pratili smo postojeći logo klijenta i na osnovu njega izvšili odabir boja. Osmislili smo niz atraktivnih, posebno dizajniranih, ikonica koje slikovito pojašnjavaju usluge koje klijent pruža. Napravili smo sekciju koja služi za prezentaciju klijenta, ali i posebnu sekciju koja kvalitetno determiniše usluge koje klijent pruža. Pojedine sekcije smo linkovali ka određenim stranicama i na taj način smo olakšali celokupno putovanje kroz sajt i njegov kompleksan sadržaj. Za postizanje što boljih rezultata, kada je komunkacija sa posetiocima veb-sajta u pitanju, postavili smo CTA dugme, kreirali jednostavnu kontakt formu i povezali veb-sajt sa društvenim mrežama koje klijent poseduje. Vizuelni efekat upotpunili smo ubacivanjem velikog broja fotografija, koje se jasno izlistavaju kroz niz slajdera.

Optimizacija i responsivnost:
Za sajt je bilo neophodno izvršiti kvalitetnu SEO optimizaciju, kako bi se povećao broj zainteresovanih pacijenata. Takodje, neophodno je da responsive verzija veb-sajta bude jednako funkcionalna.

Rezultati

Odgovor na izazov:
Za Mdeus, uvek je poseban izazov uspešno prezentovati sadržaj za jedan medicinski veb-sajt. Nakon istraživanje konkurencije, naš tim je pronašao pravi način da prezentuje zasto je naš klijent pravi izbor i zaslužuje poverenje.

Prilagođavanje dizajna:
Mdeus je upotrebio sva svoja znanja i iskustva, kako bi klijent dobio jedan prezenatcioni, stručan, kvalitetan i korespodentan veb-sajt. Celokupan dizajn se sjedinio sa porukom veb-sajta i time je pronalaženje određene usluge ili prepoznavanje problema, znatno olakšano. Kontakt između pacijenta i našeg klijenta ima, kroz veliki broj sekcija koje pozivaju na akciji, veliki procenat uspešnosti. Postavili smo mogućnost on-line zakazivanja i tako skratili vreme potrebno da do saradnje dođe. Kvalitetno animirane ikonice, veb-sajt našeg klijenta izdvajaju od konkurencije, a time i njihove usluge postaju prepoznatljive. Grafički elementi, animacije i slajderi sa fotografijama, omogućili su klijentu da sebe i svoje isluge kvlitetno prezentuje.

Uspešno realizovana optimizacija:
Na sajtu je izvršena kvalitetna SEO optimizacija kroz prilagođavanje sajta pretraživačima.

Radite sa nama

Zakažite sastanak ili konferencijski poziv
Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.
Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.