DR-bjelovic
— radili zajedno tokom 2021

Dr. Miloš Bjelović

www.drmilosbjelovic.com

Vrsta posla

Brif klijenta

Dr Miloš Bjelović je redovni profesor hirurgije sa 30 godina iskustva u zdravstvu. Kao iskusan hirurg koji poseduje veštinu i znanje potrebno za dobru kliničku procenu i izvođenje širokog dijapazona hirurških procedura u oblasti hirurgije digestivnog sistema, klijent se našoj agenciji obratio sa željom da izradi jedan kvalitetan i sadržajan  veb-sajt, kako bi svoje usluge  kvalitetno  prezentovao  i kako bi se lakše   povezao sa potencijalnim pacijentima.

Ovom projektu Mdeus je pristupio vrlo pažljivo i sa posebnom strategijom, s obzirom da se radi o izradi medicinskog veb-sajta. Klijent je želeo dvojezičan veb-sajt, sa posebnim naglaskom na srpsku verziju sajta, koja sadrži blizu 50 strana. Toliko  kompleksan sadržaj, naš tim je kanalisao kroz navigacioni meni, landing stranice , i na taj način svaka usluga klijenta je jasno prezentovana. Sajt sadrži  i blog, koji povećava interakciju sa posetiocima.

Dodatno, uz newsletter opciju na sajtu, klijent je omogućio da ostane u redovnom kontaktu sa posetiocima svog sajta. Ovaj pregledan i visoko informativan veb-sajt, pruža kvalitetnu prezentaciju usluga i sadržaja.

Naša metodologija

Izradi sajta pristupili smo prateći sledeće korake u radu:

Uklapanje sadržaja i dizajna:

Sav pisani sadržaj za veb-sajt, dostavio je klijent. Naš tim je imao zadatak da u photoshopu izvrši obradu pojedinih fotografija, i pažljivo dizajnira pojedine ikonice kako bi se dostavljeni sadržaj sajta najbolje prezentovao.

Razvoj:

Ono što je za nas bio izazov, jeste činjenica da je sadržaj izuzetno složen i da ga je potrebno pravilno rasporediti, kako bi bio pregledan i jednostavan za svoje korisnike. Zato smo implementirali dodatna dizajnerska rešenja. Kreirali smo  navigacioni meni sa padajućim meniom(landing stranice), ali smo i ubacili dugme za pretragu, kako bi svako ko želi neku informaciju, mogao ubacivanjem ključnih reči, do nje i da dođe. Postavili  smo i newsletter u footeru, kako bi se komunkacija produbljivala, zahvaljujući nedeljnom ili mesečnom pregledu novosti. Dizajnom sajta preovladavaju stručne fotografije, koje smo doradili u photoshopu.

Optimizacija:

Za sajt je neophodno izvršiti SEO optimizaciju, kako bismo postigli maksimalne rezultate.

Finalna verzija:

Nakon puštanja live verzije, izvršili smo dodatno prikupljanje informacija o funkcionalnosti veb-sajta, a potom smo prikupili i komentare od ciljne publike, kako bismo do kraja pospešili ovaj process.

Rezultati

Uspešno uklapanje kompleksnog sadržaja u jednostavan dizajn: 

Sadržaj pun složenih elemenata, izradio je sam klijent, a naš tim mu je olakšao raspoređivanje i plasiranje svih elemenata sadržaja.

Dizajn:

Gotovo dizajnersko rešenje, doradili smo, kako bi mu povećali funkcionalnost i pregled. Pretragu sadržaja veb-sajta učinili smo izuzetno lakom. Vizuelnim identitetom istakli smo ono što je najupečatljivije, tako da je veb-sajt dobio potpuno novu formu. Ubacivanjem dodatnih rešenja (F.A.Q. stranica, CTA dugme za popup, newsletter) podstakli smo svakog posetioca da donese odluku i zakaže konsultaciju, postavi pitanje, pošalje e-mail.

Responsivni veb sajt:

Mobilna verzija veb-sajta je urađena sa velikom pažnjom, kako bi se sav sadržaj jasno prikazivao i na drugim uređajima.

Uspešno realizovana optimizacija:

Na veb-sajtu je izvršena kvalitetna SEO optimizacija, tako da se sada veb-sajt visoko pozicionira u pretraživaču.

Rezultat ove saradnje jeste pregledan i informativan veb-sajt, sa jedinstvenim fotografijama, animiranim sadržajem i kontakt formama, tako da klijent ima velike izglede da se kvalitetno istakne u očima ciljane publike, u odnosu na druge veb-sajtove sličnog sadržaja.

Radite sa nama

Zakažite sastanak ili konferencijski poziv
Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.
Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.