Usluga

veb

hostinga

Internet prodavnica biznisa igra ulogu izloga, skrećući pažnju potencijalnih kupaca i predstavljajući vaš brend svetu.

Zašto je web hosting važan?

Veb hosting je usluga koja organizacijama i pojedincima pruža platformu za čuvanje datoteka svojih internet stranica i njihovoj dostupnosti na mreži. Veb hosting vam omogućava da svoju internet prezentaciju postavite na mrežu. Bez toga, morali biste sami da pronađete način da hostujete svoju internet prezentaciju, što bi bilo teško i skupo.

Da bi internet prezentacija bila dostupna svima, ona mora biti uskladištena na serveru koji je povezan na internet. Kada neko želi da pogleda vašu internet prezentaciju, upisaće vašu URL adresu u svoj pretraživač i njihov računar će se zatim povezati sa vašim serverom. Kada se to dogodi, server će im poslati datoteke koje čine vašu veb lokaciju.

WEB
HOSTING

mdeus-web-hosting-05
mdeus-web-hosting-02

Veb hosting vam pruža mesto za čuvanje datoteka vaše internet prezentacije. Kada kreirate internet prezentaciju, potrebno vam je mesto za čuvanje pojedinačnih datoteka i slika koje čine vašu internet prezentaciju. Ove datoteke se čuvaju na internet serveru, koje mi obezbeđujemo, a daćemo vam pristup određenim alatima i uslugama koje mogu olakšati kreiranje i upravljanje vašom internet prezentacijom.

Hosting

Hosting vam omogućava da svoju veb lokaciju postavite na mrežu. Bez toga, morali biste sami da pronađete način da hostujete svoju internet prezentaciju, što bi bilo teško i skupo.

Sa nama je vaš veb hosting bezbedan!

Bićemo odgovorni za održavanje i održavanje servera koji rade 24/7, obezbeđujući odlične performanse za vašu internet prezentaciju.

Za vaše poslovanje, posedovanje internet prezentacije sa izvanrednim radnim vremenom može pomoći u povećanju prodaje i poboljšanju korisničkog iskustva. Pored toga, korišćenje usluge veb hostinga može poboljšati optimizaciju pretraživača (SEO).

Kada budete spremni da svoje poslovanje, takođe i svoju internet prezentaciju podignete na viši nivo, želimo da vam pomognemo dajući vam alate, prostor i podršku koji su vam potrebni.

Naša usluga veb hostinga vam pruža:

– Pouzdanost: Ovo je najvažnija stvar koju treba tražiti u usluzi veb hostinga. Vaša internet prezentacija mora da radi u svakom trenutku da bi vaše preduzeće moglo da funkcioniše. Vreme neprekidnog rada se obično izražava u procentima, kao što je 99,9% radnog vremena.

mdeus-web-hosting-01
mdeus-web-hosting-03

– Brzina: Brzina je takođe važna za internet prezentaciju. Ako se vaša internet prezentacija učitava predugo, posetioci će verovatno odustati i otići negde drugde.

– Korisnička podrška: Kada nešto krene naopako sa vašom internet prezentacijom, biće vam potrebna korisnička podrška koja će vam pomoći da rešite problem.

– Bezbednost: Funkcije kao što su skeniranje malvera i DDoS zaštita. Ovo će pomoći da vaša internet prezentacija bude bezbedna od napada.

Nadogradnja: Kako vaša internet prezentacija raste, biće vam potrebna usluga veb hostinga koja može da se povećava sa vama. Nudimo vam nadogradnje kako biste mogli da dodate više resursa po potrebi.

Obezbedite sebi i vašem biznisu sigurno i bezbedno mesto na internetu!
mdeus-web-hosting-04

Client’s testemonials

Cenovni Paketi

BASIC

Paket usluga koji je odličan za start-up poslovanja i koji su novi u svetu SEO optimizacije. Počnite da osvajate tržište sigurnim koracima!

199e

STANDARD

Često tražen paket od strane kompanija koje za cilj imaju da povećaju konverziju i prošire svoje tržište.

299e

PREMIUM

Preporučen od strane naših SEO stručnjaka za uspostavljanje najboljih rezultata!

399e