Šta je i zašto vam je potreban

SEO?

SEO vam je potreban za optimizaciju internet prezentacije i za rast vašeg biznisa!

mdeus-hero-img-1
mdeus-hero-img-2
mdeus-hero-img-1

Istraživanje ključnih reči. Optimizacija sadržaja. Backlinkovi.

Cilj optimizacije internet prezentacije je privući organski, neplaćeni promet na vašu internet stranicu tako što ćete poboljšati njen sadržaj, strukturu i tehničke elemente.

Optimizacija za pretraživače je proces koji pomaže internet prezentacijama da se rangiraju više na stranicama rezultata pretraživača, utiče na vidljivost internet prezentacije u neplaćenim rezultatima pretraživača – koji se često nazivaju „prirodnim“ „organskim“ ili „zarađenim“ rezultatima.

SEO može uključivati i plaćene i neplaćene mere za poboljšanje rangiranja u pretraživačima. Ovo uključuje razvoj sadržaja koji je na temu i relevantan, kao i razumevanje ciljne publike, njene potrebe i želje.

mdeus-landing-page-seo-03

SEO se može podeliti u tri glavne kategorije:

mdeus-landing-page-seo-02

1. Optimizacija na internet prezentaciji

Poboljšanje tehničkih elemenata vaše internet prezentacije, kao što su naslovi, meta opisi, URL struktura, brzina učitavanja stranice, optimizacija slika i interna povezanost.

2. Optimizacija van internet prezentacije

Izgradnja kvalitetnih povratnih veza (backlinkova) sa drugih relevantnih i pouzdanih internet prezentacija kako bi se povećala autoritetnost i rangiranje vaše prezentacije.

mdeus-landing-page-seo-01
mdeus-landing-page-seo-04

3. Mobilna optimizacija

Osiguravanje da vaša internet prezentacija bude prilagođena i dobro funkcioniše na svim mobilnim uređajima, jer mobilna pretraga postaje sve važnija.

Ključne reči

Istraživanje ključnih reči je ključni korak u SEO procesu. Pomaže vam da saznate koje ključne reči ljudi koriste da bi pronašli vaš sadržaj ili proizvode na mreži. Istraživanje ključnih reči može se obaviti ručno ili pomoću SEO alata. Ručna metoda zahteva mnogo vremena i truda, ali vam može dati konkretnije podatke o vašoj ciljnoj publici. Automatski metod je brži, ali nije toliko tačan kao ručni metod.

Dakle, koju opciju treba da izaberete?

To zavisi od vaših ličnih preferencija i od toga koliko vremena imate na raspolaganju za istraživanje ključnih reči. Ručni metod je detaljniji i dobar je za početak, ali automatizovani metod vam može pružiti ažurnije podatke. Sve dok radite dovoljno istraživanja ključnih reči da stvorite jaku osnovu, nema tačna ili pogrešna opcija. 

Kako izgleda vaš SEO put do uspeha sa nama?

Mi tačno znamo gde vas treba pozicionirati u rezultatima pretrage kako bi bili vidljivi i dobili saobraćaj koji će vam doneti nove posetioce i povećati prodaju. Koristeći kombinaciju moćnih internet alata koji nam omogućavaju da vam obezbedimo konzistentno svrstavanje u liste lokalnih biznisa kroz ceo internet. Dodatno se fokusiramo na ključne reči koje će pomoći vaše pozicioniranje na Google mapama tako da vas vaši klijenti pronalaze brzo i lako.

Ultimativni paket

Najpotpuniji i najdetaljniji paketi digitalnog marketinga na svetu! SEO, PPC, društvene mreže, brendiranje – Sve što je vama potrebno kako bi vaša internet prezentacija doprinela vašem poslovanju, i iskoristila svaki aspekt vašeg digitalnog marketing kako bi generelisala maksimalan broj potencijalnih klijenata.