Izgradnja Brenda i grafički dizajn

Internet prodavnica biznisa igra ulogu izloga, skrećući pažnju potencijalnih kupaca i predstavljajući vaš brend svetu.

Imate savršen proizvod, dobru uslugu, super! Šta sada?

Uvek budi svoj, izrazi sebe, imaj vere u sebe, ne idi okolo i ne kopiraj tuđe. Potreban vam je ekvivalentno dobar brend identitet koji će da opravda vaš proizvod ili uslugu.

Zašto je važan brend identitet?

Imidž i identitet brenda je važan za svaki posao. Kada potrošači kupuju proizvod ili uslugu, oni ne kupuju samo proizvod ili uslugu, već oni kupuju ono što predstavlja vaš brend. Zato je od izuzetne važnosti da dizajnirate imidž svog brenda kako biste preneli tačno ono što želite da kažete.


BRAND IDENTITET

mdeus-brand-building-landing-page-01
mdeus-brand-building-landing-page-02

Identitet i imidž brenda je više od logotipa koji predstavlja vaš biznis, proizvod ili uslugu. Danas to predstavlja skup asocijacija koje potrošači prave na osnovu svake interakcije koju imaju sa vašim biznisom. Svi mi znamo da je dobar prvi utisak od izuzetne važnosti, pogotovo u poslu gde može da otvori razna vrata! Vaši klijenti će stvarati utisak o vašem poslovanju i brendu na osnovu razlićitih faktora, poput kako su vaši zaposleni obučeni, vašeinternet prezentacije, vizit karte, palete boja koje ste izabrali da vas predstavljaju i još mnogo toga. Ti mali detalji, i ako deluju zanemarljivo, su među prvim kontaktnim tačkama koje imate sa vašim klijentima.

Brend Imidž

Mi vam pomažemo da postanete prepoznatljivi i vidljivi na tržištu. Vaše ideje i ciljeve pažljivo upakujemo i sređujemo kako bi vaš brend dobio ne samo logo, slogan, i druge vizuelne elemente već i asocijacije na brend kao što su brzina, pouzdanost i kvalitet.

Savetujemo vas kako da održite dosledan brend imidž tokom svake interakcije sa vašim klijentima. Uglađen imidž brenda je neophodan da pokažete da znate kako da vodite svoj posao. Čak i jednostavne stvari mogu signalizirati potencijalnim klijentima da ste ozbiljan poslovni partner. Zahvaljući našem kreativnom timu, imaće te najsavremeniju internet prezentaciju, profesionalnu prodajnu garanciju i sveobuhvatan profesionalni imidž.

mdeus-brand-building-landing-page-03
mdeus-brand-building-landing-page-05

Brend i lojalnost

Verovali ili ne, imidž vašeg brenda je najvažniji za izgradnju kredibiliteta i lojalnosti među potencijalnim kupcima. Ukoliko beskompromisno radite na kreiranju i održavanju vašeg imidža, u bilo kojoj industriji, to doprinosi odnosu potrošača sa vašim brendom.

BRAND I LOJALNOST

Što češće možete da ispunite svoje obećanje o brendu sa snažnim imidžom brenda, to će potrošači lakše zapamtiti vaš brend i šta on predstavlja.

Mi želimo da vaš brend predstavlja odličnu uslugu vašim klijentima. Osmislili bi smo i ustanovili koje su osnovne vrednosti vašeg brenda, kodeks kulture, kako bi svi znali šta se očekuje i kako želite da se predstavite i pozicionirate na tržištu.

mdeus-brand-building-landing-page-04

Client’s testemonials

Cenovni Paketi

BASIC

Paket usluga koji je odličan za start-up poslovanja i koji su novi u svetu SEO optimizacije. Počnite da osvajate tržište sigurnim koracima!

199e

STANDARD

Često tražen paket od strane kompanija koje za cilj imaju da povećaju konverziju i prošire svoje tržište.

299e

PREMIUM

Preporučen od strane naših SEO stručnjaka za uspostavljanje najboljih rezultata!

399e