Zašto vam treba

internet prodavnica?

Zato što je vreme da se otisnete u svet digitalne trgovine i iskoristite neograničene mogućnosti koje vam internet pruža!

Šta je internet prodavnica?

Internet prodavnica biznisa igra ulogu izloga, skrećući pažnju potencijalnih kupaca i predstavljajući vaš brend svetu. Dobro struktuirana internet prezentacija donosi vam više klijenata i čini da se izdvajate iz konkurencije. Stavljanje vaše robe na raspolaganje na mreži, odnosno na vašu internet prodavnicu, povećava vaše šanse da je prodate znatno većem broju ljudi.

landing-page-e-commerce-06
landing-page-e-commerce-01

Kada niste ograničeni na lokalno tržište ili fizički kapacitet prodavnice, putem internet prodavnice automatski prodajete više i možete da prilagodite svoje zalihe potrebama svojih kupaca. Možete pružati svoje usluge ili prodavati robu u inostranstvu prilagođavanjem cena globalnom tržištu. Trošenjem manjeg budžeta na vođenje prodavnice i zaradom više kapitala u isto vreme, možete uštedeti značajnu količinu novca i brže proširiti svoje poslovanje.

Nema sumnje da platforme za internet trgovinu pomažu prodavcima da dođu do kupaca širom sveta i prodaju svoju robu na širem tržištu. Vi globalno širite posao i biti onlajn znači da možete da prodajete ljudima širom sveta. Nema ograničenja do koga i gde stižete. Proširivanje vaših poslovnih horizonata ne samo da vam zarađuje više novca, već pomaže vašem poslovanju da raste.

landing-page-e-commerce-05

Osvojite tržište koristeći naše najnovije IT inovacije!

Kontaktirajte nas i otkrijte kako možemo pomoći vašoj prodavnici da ostvari neograničeni rast i uspeh!

Naši e-commerce koraci su vaši upečatljivi uspesi!​

Mi se vodimo da svaki vaš klijent zalužuje najbolje moguće iskustvo dok kupuje vaše proizvode ili usluge, i zato uvek pratimo par smernica kako bismo to dostigli.

mdeus-landing-page-seo-02

Jedna od njih je personalizovano iskustvo prilikom kupovine, odnosno vaši klijenti žele da što lakše i brže dođu do proizvoda koji im je potreban, da dobiju preporuke o proizvodima koji su relevantni za njih, i da njihova kupovina bude što jednostavnija bez previše popunjavanja ne potrebnih formulara. Mi za vas pratimo potrebe vaših klijenata, prikupljamo i obrađujemo podatke, i naspram tome pravimo najidealniji e-commerce.

Druga smernica nam je potreba za e-commerce na mobilnim uređajima, s obzirom na dominaciju mobilinih uređaja kada je u pitanju onlajn kupovina. Prema procenama i podacima raznih istaživanja, očekuje se da se na globalnom nivou oko 73% onlajn prodaje vrši putem mobilnih uređaja. Napravili bismo početnu strategiju, gde bismo osmislili kako bi vaša aplikacija izgledala, dizajn i UX, brzinu učitavanja i osmlili najoptimalniji način za implementaciju opcija za plaćanje putem mobilnih uređaja. Opšte je poznato da kupci žele bolje cene, bolji izbor samim tim i što ugodniju kupovinu u momentu kada njima to odgovara.

mdeus-landing-page-seo-01
mdeus-landing-page-seo-04

Treća smernica kreiranje koherentnog iskustva prilikom kupovine. Drugim rečima pokrićemo sve relevantne dodirne tačke, odnosno vaš biznis mora da bude prisutan i uvek na raspolaganju klijentu, bilo da je u pitanju vaš „marketplace“, Google Shopping, mobilni telefon ili društvena mreža. Takođe na svim vašim biznis kanalima iskustvo klijenta mora da bude besprekorno i prilagođeno njegovim potrebama i željama.

Tu smo da Vam pomognemo!

Ukoliko želite besplatnu konsultaciju ili želite da zakažete sastanak pozovite nas na broj

Ili pošaljite upit i neko od naših konsultanata će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

„Put od hiljadu milja počinje jednim korakom.“