O nama

Onlajn marketing

Efikasan i kreativan pristup vašoj marketing strategiji počinje odgovorima na dva osnovna pitanja: Šta je marketing? i Na čemu se zasniva uspešna marketinška strategija? Kada vas upoznamo sa osnovama marketinga, razgovaraćemo o različitim taktikama koje možete odmah implementirati u svoj biznis model, ali i o nekima koje možete kratkoročno i dugoročno koncipirati, implementirati i planirati.

Marketing predstavlja zbir aktivnosti koje su sortirane, međusobno povezane i precizno upotrebljene u cilju usmeravanja tokova proizvoda i usluga od proizvođača prema potrošaču (korisniku, kupcu, klijentu). Onlajn marketing je važna karika koja strategije veb dizajna i razvoja spaja sa potencijalnim kupcima usluga na internetu.

online-marketing
online-marketing-2

MISLITE DIGITALNO

Pozicioniramo vas na globalnom tržištu. Mislite digitalno sa nama.

Digitalni marketing je komponenta marketinga koja koristi internet i digitalne tehnologije i platforme za promociju proizvoda i usluga. Razvoj digitalnog marketinga tokom 1990-ih i 2000-ih promenio je način na koji brendovi i preduzeća funkcionišu. Onlajn marketing se sastoji od kombinacija sledećih usluga:

  • optimizacije pretraživača (SEO), 
  • marketing na pretraživačima (SEM), 
  • marketing sadržaja, marketing uticaja, 
  • automatizacija sadržaja, 
  • marketing kampanja, 
  • marketing zasnovan na podacima, 
  • marketing e-trgovine, 
  • marketing društvenih medija, 
  • optimizacija društvenih medija

Onlajn marketing je malo uži termin od digitalnog marketinga obzirom da ne uključuje kanale koji nisu na Internetu a koji pružaju digitalne usluge, kao što su televizija, mobilni telefoni (SMS i MMS), povratni pozivi i melodije zvona za mobilne telefone na čekanju. Proširenje na kanale koji nisu vezani za internet, razlikuje digitalni marketing od oglašavanja na mreži koje potpada pod usluge onlajn marketinga.

RAD

Naše iskustvo u oblasti digitalnog marketinga

Digitalni marketing obuhvata sve komunikacijske aktivnosti koje se odnose na korišćenje elektronskih uređaja ili interneta. Kako bi se povezali sa trenutnim i potencijalnim kupcima, organizacije koriste razne digitalne kanale, poput pretraživača, društvenih mreža, e-pošte i drugih veb lokacija. Međutim, digitalni marketing je za nas više od navedenog. Koristimo svoje višegodišnje profesionalno iskustvo da bismo pripremili najbolju komunikacijsku strategiju shodno potrebama vašeg brenda. Paralelno sa razvojem naših pratimo i druge marketinške strategije, kako domaće tako i strane.

Pošaljite nam poruku

Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.

Pošaljite nam poruku

Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.