Senior UI/UX Dizajner

Beograd

Kako radimo?

Kod nas se razvoj softvera, izrada veb sajtova odvija preko timova koji čine projekt menadžeri, veb programeri i dizajneri. Na osnovu strateških ciljeva projekt menadžer zajedno sa svojim timovima odlučuje o konkretnim funkcionalnostima na kojima žele da rade, a programeri i dizajneri odlučuju o načinu implementacije tih rešenja i vrše izbor neophodnih tehnologija.

Tim se zatim dogovara oko načina funkcionisanja i saradnje.

Kako insistiramo na grupnom radu, važno nam je da vam novo okruženje u potpunosti odgovara. Stoga izbegavamo da se organizujemo mnoštvom pravila. Bitno nam je da voliš da komuniciraš I sarađuješ sa drugima, da preuzimaš inicijativu i imaš želju za konstantnim usavršavanjem.

Šta se očekuje od tebe?

Tvoj najvažniji zadatak će biti da zajedno sa našim timom omogućiš našim klijentima najbolji doživljaj sajta. Bićeš uključen u celokupan proces razvoja proizvoda koji obuhvata identifikovanje problema klijenta, osmišljavanje rešenja, koncipiranje, planiranje i praćenje rezultata implementiranih ideja.

Svakodnevna komunikacija sa klijentima, projekt menadžerima, marketing menadžerima, programerima. Kreiranje rešenja putem dvostrane komunikacije, metrika korišćenja i detaljnih analiza rezultata istraživanja. Ilustracija dizajn ideja koristeći skice, wirefram-ove i mockup-e. Kreiranje funkcionalnih prototipova za testiranje rešenja koristeći dizajn alate kao što su Figma ili Adobe XD.

Kreiranje dizajn sistema kojim bi se definisale boje, tipografija kao i gotovi UI elementi kao što su: input polja, navigacioni elementi, vidžeti itd.

Veštine i znanja koja su obavezna:

  • Najmanje 7 godina rada na poziciji UI/UX dizajner,
  • Iskustvo u radu sa programima za dizajn interfejsa kao što su: Figma, Photoshop i Ilustrator,
  • Iskustvo u saradnji sa različitim korisnicima usluga, menadžerima, programerima,
  • Izražene komunikacijske sposobnosti i jasno predstavljanje svojih ideja, predloga i dizajna,

Veštine I znanja koja su bitna, ali ne i obavezna:

  • Poznavanje Sketch, Adobe After Effects i Adobe XD.
  • Poznavanje alata za izradu prototipa kao što su Principle ili ProtoPie.

Benefiti:

U skladu sa iskustvom i kvalifikacijama suma novca koja će mesečno biti izdvojena za ovu poziciju je od 200.000,00 do 250.000,00 RSD.

 

Kandidati koji uz CV pošalju i portfolio biće pozvani.

Prijavi se za poziciju

Sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i na njemu se primenjuje Google politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge.